IKAALINEN/TAMPERE 28.12.2023 13:00

Ikaalisten Urheilijat nelossijalle Hämeen seudun halliseuraottelussa – Mitalisijoille nousi useampi

Susanna Mäkelä

Hämeen seudun nuoret yleisurheilijat ottivat toisistaan mittaa
lauantaina 16. joulukuuta Pirkkahallissa kisatussa seuraottelussa. Seuraotteluun kutsun saivat kesän 2023 HämSY:n sisulisäpistekilpailussa kymmenen parhaan seuran joukkoon yltäneet seurat. Ikaalisten Urheilijat sijoittuvat kesällä pistekilpailussa
sijalle 4 Tampereen Pyrinnön, Hämeenlinnan Tarmon ja Lempäälän Kisan
Yleisurheilun jälkeen. Samaisessa marssijärjestyksessä eteni seurojen
välinen halliottelukin, sillä Ikaalisten Urheilijat saavuttivat seurojen välisessä kilpailussa sijan 4.

Ikaalisten Urheilijoista mitalisijoille ylsivät seuraavat urheilijat: M16-sarjan 60 metrillä Daniel Sillanpää pinkoi kisan kakkoseksi ajalla 7,45 ja Tuomas Mäkelä oli kolmas ajalla 7,60.
M16-sarjan 800 metrillä Eliel Kärkkäinen oli toinen ajalla 2.17,79 ja Matias Sipiläinen<

joukkueella Into Rouhiainen, Mihei Karpov, Timofei Karpov, Justus Mäkelä, Aarni Kärkkäinen, Linus Kärkkäinen, Tuomas Mäkelä ja Daniel Sillanpää.