MIELIPIDE 23.6.2022 06:00

Lukijalta: Terveyskeskuksen viesti lääkäriajasta ei pitänytkään paikkaansa – ”Minulle ei tullut isoa haittaa, mutta jos tulisi kyliltä, tulisi enemmän kuluja”

Toimitukseen soittanut lukija ihmettelee Ikaalisten terveyskeskuksesta hänelle tullutta harhaanjohtavaa tekstiviestiä. Hän oli aiemmin käynyt lääkärissä ja röntgenissä ja lääkäri oli sanonut soittavansa, kun on nähnyt kuvat.
– Sunnuntaina sain terveyskeskuksesta viestin, että minulle on varattuna aika lääkärille maanantaina kello 8.30. Menin käymään terveyskeskuksessa ja kysyin luukulta, mihin voin mennä. Vastaus oli, että aikaa ei ole varattu lääkärin vastaanotolta vaan että lääkäri soittaa minulle.
– Minulle tästä ei ollut isoa haittaa, kun asun terveyskeskuksen lähellä, mutta jos tulisi kyliltä ja pitäisi vielä tulla taksilla, tulisi enemmän kuluja. Onko terveyskeskus muuttunut tällaiseksi, että lähetetään turhia viestejä? Jotain muutosta täytyisi tulla, ettei jollekulle tulisi isoa haittaa.

Jaa artikkeli

Facebook Twitter

Lue lisää

MIELIPIDE 3.5.2022 22:00 Tilaajille

Lukijalta: Hämeenkyrön koronajatkohoito oli täyden kympin arvoista – ”TAYS:ista minulle kerrottiin, että Hämeenkyrö on kuuluisa hyvästä hoidostaan”

HÄMEENKYRÖ 7.4.2022 17:00 Tilaajille

Aloite: Hämeenkyrön terveyskeskuksen ympäri esteetön väylä – lautakunta kannattaa

MIELIPIDE 9.2.2022 16:00 Tilaajille

Lukijalta: Terveyskeskuksen puhelinvastaajan käsittämätön viesti soittajalle – ” Kaupungissa ajatellaan, että jos jotkut haluavat asua korvessa, niin tyytykööt korven oloihin”

Mielipiteet 26.10.2021 06:00 Tilaajille

Lukijalta: Hämeenkyrön terveyskeskuksen ilmoittautumislaitteen näyttö ei ole riittävän suojattu – ”Kaikki lähistöllä olijat näkevät nimen, osoitteen ja puhelinnumeron”

MIELIPIDE 15.10.2021 15:00 Tilaajille

Lukijalta: Varautukaamme huononnukseen – ”Maakunnalliseksi muutettaessa palvelut tuskin säilyvät”